Fredagsnyt

Uge 38- 2018

17.sept.: Forældremøde i LG

24. sept.: 3 kl. til ”Jesus på fængslet”

27.-28. sept. Mellemgruppen, rystesammentur

Alle

Kære forældre. Dette er sidste nummer af Fredagsnyt I vil modtage på mail. Fremover vil Fredagsnyt være at finde på VIGGO, og det er stadig lige så vigtigt som hidtil, at I får det læst, så eleverne er godt forberedte til næste uge.

Der er konstateret lus i MG, så I bedes holde øje med, om der skulle være kommet ubudne gæster!

Pølsehorn og juice sælges igen fra næste uge til 5 kr. pr stk hver torsdag.

2.-5. klasse havde en dejlig teatertur til Horsens, hvor der i forbindelse med Horsens Børneteaterfestival blev vist en forestilling som var en musikalk poetisk forestilling med udgangspunkt i alfabetet. Det virkede som om eleverne, ligesom Peter, Anne og jeg, synes det var super god oplevelse. /Karsten

LILLEGRUPPEN

Lillegruppen: Husk forældremødet på mandag kl. 19-21. Vi ses! /Tinne, Dorte og Anne

1.-2. kl. Matematik: Husk at tjekke matematikbogen for krydser også ældre sider. Et kryds betyder lektie;-)/Tinne

0. kl. Børnene havde en god høstfest og var gode til at deltage. På gensyn på mandag til forældremødet./Dorte

1.-2. kl. dansk: I mandags havde vi en dejlig høstfest og efterfølgende har vi brugt en del tid på at skrive i logbogen, så vi har ikke fået læst ret meget i læsebøgerne. Hvis ikke der er skrevet ny lektie i lektiebogen, så kunne det være en god idé at genlæse den gamle lektie – bare for at holde det lidt ved lige. God weekend!/Anne

MELLEMGRUPPEN

3.kl.: Vi tager på besøg hos Lone i Østbirk kirke på tirsdag d. 18. Vi cykler derned og tager madpakken med. Så håber, det er muligt for alle at medbringe cykel og cykelhjelm, hvis ikke, skal I give mig besked, så finder jeg en af skolen cykler.

Kap . 5 i ”Brug bolden” skal være læst til på mandag og til og med s. 20 i ”Skriv pænt” til torsdag./Vibeke

4.-5. kl. Dansk: Husk at jeres eventyr skal afleveres på mandag. Man kan aflevere via Viggo, men hvis I ikke kan få det til at virke, modtager jeg dem også gerne i udprintet version./ Mia

5.kl. mat: husk at se lektier til mandag i Viggo./Karsten

STOREGRUPPEN

Tak for et godt forældremøde i tirsdags. Marlene var så venlig at lave et referat, som er blevet udsendt på Viggo. /Birthe og Tinne

Pølsehornsseddel udsendes snarest på Viggo

Pølsehorn næste uge: Alexander og Naomi

SKOLE BAND / MUSIKSKOLE

Så er Søren ved at starte Musikskolen op igen, og der er så mange, der gerne vil fortsætte, at vi nu opretter en venteliste. Derfor vil vi meget gerne høre fra alle jer, der gerne vil eller måske blot overvejer at starte til soloundervisning, så vi kan danne os et overblik over omfanget.

Har man spørgsmål eller kreative forslag til Musikskolen, hører vi også gerne fra jer. Ring til Flemming på 29118544

SFO

Vedr. nød-pasning af børn i uge 42 (efterårsferie): der vil være et begrænset antal pladser til rådighed i børnehaven (max. 6 stk.). Derfor beder vi jer om at i afsøger alle øvrige muligheder, såfremt i har behov for pasning af jeres børn i uge 42 Hvis det ikke lykkedes at finde alternativ pasning til jeres barn kan i sende en mail til Birhte på kontoret (info@vestbirk-friskole.dk). Vi skal have modtaget jeres mail senest torsdag d. 20 sep.

Kh. Karin.

BØRNEHAVE

Kalender:

30.09.18 A-søndag for forældre og personale.

02.11.18 P- weekend (her vil bh være bemandet med vikarer og forældre).

Ved anonym afstemning om frokostordning, er det med stort flertal vedtaget, at vi fortsætter som hidtil.

Vi har afholdt Generalforsamling og referat er på vej. Vi havde en rigtig god aften.

Husk endeligt ikke at bruge plastikposer i bh. Vi anbefaler stofposer./Truller