Fredagsnyt

Uge 42-43 - 2017

30/10: Forældremøde i SG kl. 17-19

Uge 46: Emneuge (svømning for MG)

28/11: sundhedsplejerske til 5. og 6. klasse

20/12: sidste skoledag før jul

Alle

Vi har haft en rigtig dejlig motionsdag i det skønne vejr! Tak til alle de forældre der har hjulpet med kørsel og bollebagning.

Vi fortsætter vores mandags morgenløb for de børn, der ønsker det. Men dog kun hvis de har vist os siden sommerferien, at de kan løbe ud til Den Genfundne Bro. Disse børn skal huske løbesko og evt. en ren T-shirt (og et håndklæde hvis man går i SG’en). For de øvrige børn er der læsebånd og morgensamling om mandagen. /V.L.

P-fag 2.-5.kl.: Efter efterårsferien bliver der 3 nye hold: et tegnehold (Jenny), et strikke/hæklehold (Anne) og et hold der bygger en hule (model) i et mini-træ (Flemming). Ikke alle nåede at vælge hold inden ferien, så det klarer vi umiddelbart efter ferien.

LILLEGRUPPEN

0. kl. Vi har haft en rigtig god motionsdag, hvor jeres børn har klaret sig så fint. God ferie. Dorte

LG: fra nu af har vi fast legetøjsdag den første tirsdag i måneden./Dorte og Anne

1.kl. Dansk: det går rigtig fint med læsningen. Nogle af jer har måske set i lektiebogen, at lektien her op til ferien er lidt anderledes: nemlig at de skal læse 10min. om dagen. (Nogle elever har fået en ekstra bog, da de hurtigt vil blive færdige med bogen). Bliver man færdig, kan man starte forfra på bogen, hvis man ikke kan finde andet læsning. Rigtig god efterårsferie!/Anne

2.kl. Dansk: Der må meget gerne læses ca. 15 min om dagen i ferien – enten det allerede læste i læsebogen – eller andet. Rigtig god efterårsferie!/Anne

2. kl. Matematik: Nogle børn mangler at få lavet nogle opgaver på s. 32 og 33 i Kontextbogen, bøgerne skulle gerne ligge i tasken./ Tinne

MELLEMGRUPPEN

4.+5. kl. dansk: HUSK at få lavet evalueringssiderne til kapitel 1 i D’dansk. De skal afleveres mandag efter efterårsferien.

God efterårsferie /Mia

3. kl. dansk: Husk at der er diktat til mandag lige efter efterårsferien. God ferie. Birthe

STOREGRUPPEN

Vi har desværre været nødsaget til at at tage en ”mobilpause” efter ferien, da nogle af eleverne ikke har kunne modstå fristelsen til at gøre brug af deres mobiler i pauserne.

Det betyder, at mobilerne bliver inddraget under læsebånd hver morgen og så først udleveret efter sidste time.

De vil kunne blive brugt til pædagogiske formål.

Vi ved pt ikke hvor lang pausen bliver.

Birthe og Tinne

6. kl. Mat.: Eleverne har fået et ark med afleveringsopgaver/træningsopgaver, som de har for til ons. d. 25.10.

Vi fortsætter efter ferien med emnet:”Kortfilm”

God ferie til alle. Birthe og Tinne

7.-8. kl: måske efterårsferien kan give en ledig stund til at besøge det kommende praktiksted og få bragt aftalen i orden, hvis den ikke allerede er i hus. Birthe

Pølsehorn uge 43: Malte og Jonas

SFO

Tak til Joan (Karoline) for en masse dejlige hjemmebagte boller til SFO’ens fryser, så vi kan se frem til disse til morgenmad i den næste tid.

Musikskole

Skoleband

BØRNEHAVEN

Kalender:

03.11.17 : Personale- weekend.

24.11.17 : Forældrekaffe.

Mange tak til Sigurds forældre for det donerede lego, det bliver flittigt brugt.

Og vores lego emne er i fuld gang og børnene er glade for det.

God ferie/God weekend/Truller