Formand.

Marianne Krogh. Plejemor til Thomas og Marcus fra Mellemgruppen og Mille fra Lillegruppen

Kasserer

Olav Rasmussen.  Jeg bor i Vestbirk og er far til Søren i 1. klasse. Ud over at være kasserer og at søge fondsmidler er jeg optaget af at bidrage til fortsat udvikling af en skole, jeg ser som præget af, at børnene bliver mødt som de forskellige individer de er, at der er gode relationer mellem lærere og elever og at der dannes venskaber på tværs af klassetrin.

Gry Mielec

Jeg bor i Østbirk og arbejder til daglig som Familiebehandler.  Jeg er mor til Felix som går i 2. klasse og Anne Le, som går i Vestbirk Naturbørnehave. Jeg brænder for at være i bestyrelsen, da jeg gerne vil have indflydelse på vores børns hverdag. For os er det vigtigt, at vi hver dag er trygge ved at aflevere vores børn til engagerede og dygtige medarbejdere, der skaber en ramme om et fællesskab hvor vores børn bliver set, mødt og forstået hver dag.

Martin Sørensen.

Far til Jeppe i Mellemgruppen og Sofie og Mikkel i Lillegruppen. Ud over at deltage i almindeligt bestyrelsesarbejde rådgiver jeg og løser opgaver med vedligeholdelse og ombygning.

Bestyrelsen består desuen af Dennis Mortensen, Christina Iversen og Kirsten Primdahl. Fotografen og biografen er på vej!