Formand.

Marianne Krogh. Plejemor til Thomas og Marcus fra Mellemgruppen og Mille fra Lillegruppen

Kasserer

Olav Rasmussen.  Jeg bor i Vestbirk og er far til Søren i 1. klasse. Ud over at være kasserer og at søge fondsmidler er jeg optaget af at bidrage til fortsat udvikling af en skole, jeg ser som præget af, at børnene bliver mødt som de forskellige individer de er, at der er gode relationer mellem lærere og elever og at der dannes venskaber på tværs af klassetrin.

Kirsten Primdahl

Kirsten er mor til Aske og Ida i Mellemgruppen

Martin Sørensen.

Far til Jeppe i Mellemgruppen og Sofie og Mikkel i Lillegruppen. Ud over at deltage i almindeligt bestyrelsesarbejde rådgiver jeg og løser opgaver med vedligeholdelse og ombygning.

Bestyrelsen består desuen af Dennis Mortensen, Kirsten Primdahl og Anders Kobbelgaard. Fotografen og biografen er på vej!

Dennis Mortensen

Dennis er far til Jonas i Mellemgruppen og Lea i Lillegruppen

Bestyrelsen består desuen af Kirsten Primdahl og Anders Kobbelgaard. Fotografen og biografen er på vej!

Anders Kobbelgaard

Oliver er fat til Oliver i Lillegruppen