Karsten Berger

Karsten er skoleleder og underviser i  musik og matematik.

Karsten bor i Åbyhøj med kone og et af sine tre børn og spiller guitar mm. i et par orkestre, reparerer sejlbåd, og sejler også ind imellem i den.

Dorte Bragt

Dorte er en af skolens blæksprutter. Ud over at være souschef er hun børnehaveklasselærer og lærer i Lillegruppen. Dorte med familie bor på en gård i udkanten af Vestbirk. Hun nyder livet med dyrene og naturen. I  sin fritid underviser hun i gymnastik

Hanne Sofie Meng

Hanne Sofie er skolens sekretær. Desuden arbejder hun i skolens fritidsordning og underviser i tysk.

Hanne Sofie bor i Skanderborg med sine 2 børn.

Tinne Møberg Ellebæk

Tinne er dansk og klasselærer i Storegruppen.  Hun underviser b.la. også i matematik og engelsk i Lillegruppen samt P-fag.

Tinne bor i Vejle med sin mand og 3 børn.

Mia Mortensen

Mia underviser i dansk, engelsk og historie i Mellemgruppen samt i engelsk og historie i Storegruppen.

Mia bor i Egebjerg med sin mand og to børn. Fritiden bruges på at spille golf og at passe hus og hjem.

Birthe Haarmark

Jeg hedder Birthe, er gift med Martin og har to børn på 8 og 11 år. Vi bor på en nedlagt ejendom i Thyregod. Fritiden går med (driv)hus, have, børn, bagning og så er jeg jæger.

Vibeke Føns Lyhne

Vibeke underviser i matematik og ku-na(natur-teknik) i Mellemgruppen og i matematik og fysik i
Storegruppen.

Hun bor på en ejendom i Gammelstrup med sin mand og har fire piger, hvoraf kun den yngste er
hjemmeboende. Tiden på landet går med at passe dyr, hus og have, foruden fritidsinteresserne ridning og korsang.

Flemming Christiansen

Flemming er musiklærer og underviser desuden i historie og P-fag.

Hans liv er fuld af musik og han har opbygget en musikskole her på stedet.

Flemming bor i Ryomgård med kone og 2 drenge.

Anne Andersen Marx

Anne underviser i indeværende skoleår i dansk i Lillegruppen og kuna i Mellemgruppen. Hun har desuden specialundervisning i dansk/VAKS-kursus.

Anne bor i Silkeborg med mand og 3 børn. Udover at passe hus og have og familiens hund, høns og hest, bliver der også tid til lidt løb og cykling i Silkeborgskovene.

Jenny Bilberg

Jenny arbejder i SFO og tager sig af kreative aktiviteter og underiviser i skolens P-fag.  Afholder desuden billedskole for børn i sommerferien.

Birgit Nielsen

arbejder i SFO

Gitte Christiansen

Gitte er vores rengøringsassistent som varetager den daglige rengøring og koordinerer det, når forældre, elever og personale skal deltage.

Erik Børgesen

Erik er vores pedel som kommer og reparerer de ting der trænger i hverdagen